Prenumerera på Kummins Take Away

  • 2 Familjepack i veckan inkl sallad. 760kr (ord 800kr)

  • 3 Familjepack i veckan inkl sallad. 1100kr (ord 1200kr)

  • 4 Familjepack i veckan inkl sallad. 1400kr (ord 1600kr)

 

1 Familjepack innehåller vällagad husmanskost till 4 personer. 


Om ni tecknar en prenumeration på Kummins Familjepack ingår en påse Vaniljknutar (10st) värde 200kr. (Vid tecknande av minst 3 veckor.)


Upphämtning sker i Kummins Restaurang vardagar på avtalad tid (mellan 08-15). Det går bra att dela upp upphämtningen på flera dagar.

Behöver ni utkörning ordnar vi det för 150kr.


Kontakta oss via mail till info@kummin.nu eller tel: 090-19 04 00 om ni vill beställa en prenumeration.

  • Kummin på Facebook
  • Kummin på Instagram

Här på takeawayumeå hittar du Take away eller takeaway från Kummin Restaurang & Catering. Det kan vara skönt att slippa laga mat på vardagar, att bara hämta mat som är lagad med kärlek och ta hem och värma till dina nära och kära eller för att unna dig själv en god middag. Alltså hämtmat. Du får säkert över lite som passar till din matlåda, lunchlåda nästa dag. Här är det lätt att beställa takeaway i förväg, sen hämta utan att stå i kö och vänta, inga väntetider, mat att äta hemma i Umeå, för avhämtning, bra för middagsplaneringen, färdiga middagsplaner som skapar tid för annat än att laga mat på vardagen. Du kan även beställa fikabröd dvs bullar och biskvier, tryffelbiskvier för avhämtning. Matbröd, surdegsbröd och baguetter att ta med hem funkar också. Vi gör färdiglagad mat till dig och din familj, passar bra både som vardagsmat, fredagsmys och helgmat dvs hämtmat med kärlek, du kan ta med maten hem eller som catering till din dörr i en matlåda, eller flera matlådor till lunch eller middag till dig själv eller familjen i familjepack, som vardagsmat eller festmiddag, kalla matlådor som blir varma matlådor hemma, alltså färdig mat att äta hemma hämta eller få det hemkört genom utkörning dvs hemleverans med elbilar. Hemkörning av mat alltså middagspaket. Snabbmaten som är vällagad på bra råvaror. Vällagat när du ska äta picknick i parken, till en populärt picknickplats för den som vill ta med sig maten under årets varmare månader. Hemgjorda maträtter lagade från grunden, sen kan du hämta din matlåda här.  Färdiga rätter, ljuvliga rätter, bara att ta hem och värma. Skönt att slippa laga mat eller hur? Bara att värma, god färdiglagad mat. Take away helt enkelt!